Aanplant bomen in Limburg 2020

Provinciale subsidieregeling

De provincie Limburg wil in onze provincie 1 miljoen bomen aanplanten. Om dit mogelijk te maken is de subsidieregeling ‘Aanplant bomen in Limburg 2020’ gestart. Samen met de Natuur en Milieufederatie Limburg is stichting IKL druk bezig om in onze provincie boomplantinitiatieven van de grond te krijgen.

Ook voedselbossen komen in aanmerking voor deze regeling. Wij zijn hierover in overleg met de milieufederatie.

Het aanvraagformulier en meer informatie vind u op de website van het IKL. (aanklikbare link)

Op deze website van de provincie Limburg vind u alle informatie over het online symposium van het 1 miljoenbomenplan van 9 september 2020, inclusief de beantwoording van de vragen die gesteld werden tijdens dit symposium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *