Workshop fermenteren

Fermenteren: een techniek van vroeger in een modern jasje.

Deze workshopis een initiatief van natuurgaard KorteVonck en wordt gegeven op:

Datum:          Vrijdagavond 18 oktober

Locatie:          Zorgboerderij Rondmeer.

Aanvang:       19 uur en duurt tot 22 uur

Adres:            Heide 3 te Heythuysen

De workshop wordt gegeven door Marly Bonten van Het Moestuinhuis. www.hetmoestuinhuis.nl

Wil je meedoen?

De workshop kost 10 euro pp, te voldoen bij Marly.

Maximaal aantal deelnemers is 10.

We beginnen met ‘zoormoos’ makenen aan de hand van deze techniek werken we verder.

Meer smaken, een opzet voor Kimchi, Joodse komkommers en een snelle opzet voor andere gefermenteerde groenten.

Gezond, spannend en lekker.

Neem voor jezelf een paar weckpotten met deksel en klemmen mee of wat grotere potten met twist-off deksel zoals bijvoorbeeld van potje augurken.

Heb je zelf oogst in de tuin van kool, bieten, radijs, rammenas of koolrabi, kun je dat ook voor jezelf verwerken.

 

Opgeven voor deze workshop via het volgende e-mailadres

kortevonck @ ziggo.nl (zonder spaties)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *